AED ONDERHOUD

Uw AED onderhoud en keuring worden professioneel verzorgd door een gecertificeerde servicemonteur, al vanaf slechts 105 !

JAARLIJKS AED ONDERHOUD EN KEURING DOOR MED4ALL. DE GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND !!!

gemiddelde beoordeling
4.7/5

Laat uw AED regelmatig onderhouden zodat u zeker bent van een veilig en goed werkend toestel

Zorgeloos onderhoud

Een onderhoudspakket neemt de zorg voor regelmatige inspecties en onderhoud van uw AED’s uit handen, waardoor u zich niet bezig hoeft te houden of er bijvoorbeeld batterijen vervangen moeten worden.

Expertise om op te vertrouwen

Dankzij ervaren en gekwalificeerde monteurs bent u verzekerd van effectief onderhoud en reparatie van uw AED’s.

Langere levensduur

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw AED’s langer meegaan, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart

Regelmatige inspecties en onderhoud

Med4All voert regelmatig inspecties uit en onderhoudt de AED’s, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het plannen en bijhouden van onderhoudsbeurten.

Geen onverwachte kosten

Met een onderhoudspakket kunt u de kosten voor het onderhoud van AED’s goed budgetteren, aangezien de kosten vooraf bekend zijn en er geen onverwachte kosten zijn.

AED gebruikt? Snel weer operationeel

Met een onderhoudspakket profiteert u van snelle en efficiënte service, zodat na een eventuele inzet de AED’s snel en vakkundig wordt hersteld.

Waarom is regelmatig onderhoud verstandig?

Het onderhoud van een AED is van cruciaal belang. Niet alleen is het wettelijk verplicht, maar het zorgt er ook voor dat het apparaat altijd in optimale staat verkeert. Door regelmatig onderhoud en jaarlijkse keuringen te laten uitvoeren, kunnen we de goede werking van de AED controleren. Dit is van essentieel belang, aangezien het voorkomt dat er zich een probleem voordoet op het moment dat je de AED daadwerkelijk nodig hebt.

Door ervoor te zorgen dat het apparaat goed onderhouden wordt, kunnen we erop vertrouwen dat het direct klaar is voor gebruik wanneer de situatie erom vraagt.

Door de juiste zorg en aandacht te besteden aan het onderhoud van de AED, kunnen we de kans vergroten om levens te redden in noodsituaties.

Med4all certificaten

Contact

  • Med4all
  • Hooiland 13
  • 3861XD Nijkerk
  • Mobiel: 06-386 32 456
  • Tel. 033 - 8449572
  • Mail. info@med4all.nl
  • KvK. 32150411