Med4all

 • Over Med4all
 • AED
 • Over Med4all

  Mijn naam is Ed Boskaljon en ik ben geboren in 1950 te De Bilt. Na de middelbare school ben ik in de psychiatrie begonnen en heb daar mijn verpleegkundige B diploma behaald. Vervolgens ben ik overgestapt naar een algemeen ziekenhuis waar ik mijn verpleegkundige A opleiding heb afgerond.

  Acute hulpverlening heeft altijd mijn interesse gehad. Na een specialisatie  op het gebied van hartbewaking  ben ik in 1980 definitief overgestapt naar een (particuliere) Ambulancedienst.  Tijdens deze periode heb ik de SOSA opleiding gevolgd. Dit is een specialistische opleiding op het gebied van Ambulancehulpverlening. Na verschillende bedrijfsovernames ben ik uiteindelijk bij de RAVU terechtgekomen. Met  veel plezier heb ik 25 jaar gewerkt op de Ambulance, waarvan 18 jaar in de stad Utrecht en omgeving, de laatste 7 jaar in Amersfoort.

  Naast mijn ambulancewerk  heb ik  binnen de RAVU tevens  5 jaar in deeltijd de functie van Arbo-cöordinator bekleed. Daarvoor heb ik een speciale opleiding tot Arbo-cöordinator gevolgd. Dit was een nieuwe functie bij de RAVU. In deze periode heb ik een eerste aanzet gegeven tot Arbo gerelateerde zaken zoals Risico Inventarisatie & Evaluatie( RIE & E) etc.

  Tijdens mijn Ambulanceperiode ben ik begonnen met het geven van reanimatiecursussen.

  Toen ik in 2005 ben gestopt bij de Ambulancedienst ben ik vrijwel direct gestart met mijn bedrijf Med4all. Aanvankelijk ben ik bij bedrijven begonnen met het geven van Bedrijfshulpverlenings- opleidingen (BHV) In 2010 is het aanbod op het gebied van opleidingen verder uitgebreid.

  Daarnaast heb ik ruime ervaring op het gebied van arbeidsomstandigheden zodat ik bedrijven en instellingen adviseer en begeleid bij het opstellen van Risico-inventarisatie & Evaluatie.