Med4all

 • Over Med4all
 • AED
 • Recensies

  De afwisseling van theorie en maximale oefengelegenheid geven inzicht en vertrouwen in handelen op een prettige manier.
  De drempel die er kan zijn tussen kennis hebben van reanimatie technieken en het daadwerkelijk effectief en doelgericht toepassen wordt tot een minimum gereduceerd door de trainingswijze van Ed.
  Een waardevol cadeautje voor mezelf en mijn medemens.

  Jürgen Schuijren
  Managing Director

  B.V. VEGA Meet- en Regeltechniek

  ed4all is een bedrijf dat ik heb leren kennen als klantvriendelijk en heel erg behulpzaam. Als wij ergens niet uitkomen omtrent medische voorzieningen of andere BHV gerelateerde kwesties, denken zij met hun jarenlange ervaring en expertise graag met ons mee over eventuele oplossingen. Daarnaast kan ik voor vragen altijd contact opnemen met een vast contactpersoon van Med4all.

  Zo hebben ze ons, naast de algemene BHV-cursus, geholpen met een korte EHBO-cursus voornamelijk gericht op eerste hulp bij kinderen. Verder verzorgen ze elk jaar een ontruimingsoefening op het speelpark.

  De BHV-cursus is zeer nuttig en doelgericht. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waardoor de aandacht er goed bij blijft. Ook zijn de praktijkoefeningen gericht op de gevaren die de werklocatie met zich meebrengt, wat voor realistische en reële geënsceneerde noodsituaties zorgt. Hierdoor kan ons BHV-team naar alle waarschijnlijkheid adequater optreden wanneer een dergelijke situatie zich in het echt voordoet.

  Hoofd BHV Speelpark Oud Valkeveen B,V.

  Voor de medische kant hebben wij Med4all ingehuurd. Een uitstekende instructeur, de heer Ed Boskaljon, verzorgt bij ons de AED-instructie, de EHBO-instructie, en de zuurstof-instructie voor ongevallen met chemische stoffen, en hoog energetisch letsel Dit alles vanuit het NIBHV-oogpunt met de daarbij behorende certificaten en diploma`s. voestalpine Polynorm verzorgt zelf de brandtechnische kant. Immers is er een bedrijfshulpverlening aanwezig, met de daarbij bevoegde instructeurs.

  Voestalpine Polynorm bv is een metaalverwerkend bedrijf met ongeveer 950 werknemers. Deze werknemers zijn werkzaam over de gehele locatie in Bunschoten (ten noorden van Amersfoort). De directie van voestalpine Polynorm BV heeft zich tot doel gesteld om ongevallen tot het minimale te beperken, maar helaas kan dit niet altijd worden verwezenlijkt.

  Hiervoor is een bedrijfshulpverlening afdeling opgezet die ongevallen op een zeer specialistische wijze weet te behandelen. De bedrijfshulpverlening bestaat uit 75 personen: 2 beveiligingsmedewerkers, 55 personen vormen het Bedrijfshulpverlening team. Al deze mensen zijn over verdeeld over 3 ploegen en een 2-ploegen systeem, met als ondersteuning een dagdienstploeg om de ploegen te overlappen.

  De bedrijfshulpverlening heeft twee taken: brand bestrijden en hulp verlenen bij ongevallen. Het bedrijfshulpverlening team is uitgerust met Eerste hulp-tassen en er zijn 5 AED `s aanwezig op locatie. De leden van het bedrijfshulpverlening team verplaatsen zich met een fiets en communicatiemiddelen over het terrein.

  Voestalpine Polynorm bv

  Onze medewerkers ervaren de trainingen als opfrissend, leerzaam en zeker niet saai. Belangrijk om een goede training te krijgen is dat theorie en praktijk elkaar afwisselen. Uiteraard is de brandbestrijding in de praktijk altijd weer een moment om naar uit te zien. Zelf ben ik op dit moment bezig met de studie C – Hoofd BHV. Voor vragen en ondersteuning krijg ik voldoende feedback van Med4all. Ik hoop na de zomervakantie examen te doen.

  Med4all verzorgd al jaren de trainingen bij ons bedrijf.

  • BHV
  • AED
  • Brandbestrijding

  Bedrijfsleider bij Banketbakkerij Wouter de Graaf

  Med4all verzorgd binnen ons bedrijf de BHV herhalingen en cursussen. Ook hebben ze de cursus Hoofd / coördinator BHV gegeven. Daarbij begeleid Med4all ook de ontruimingsoefeningen binnen de Vechtsebanen. De Vechtsebanen huurt Med4all al jaren in om hun persoonlijke en de op ons bedrijf gerichte aanpak. De Vechtsebanen is een kunstijsbaan met een wisselend aantal medewerkers zomer / winter. In de zomer werken er 5 medewerkers in de winter ongeveer 30. Waarbij er vooral in de winter veel bezoekers zijn in het bedrijf. In de zomer worden er evenementen en beurzen gehouden.

  Hoofd BHV Vechtsebanen